Lindi më 1934, në fshatin Bubullimë të Lushnjës. Më 17 shtator 1962, me vendim nr. 56, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 379.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.