Lindi më 1914, në Shkodër. Marangoz. Zyrtar i lartë komunist, "përgjegjës për krime të shumta gjatë luftës dhe pas saj". Më 16-18 prill 1958, me vendim nr. 1, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut dhe për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale.

Source: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 55
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.