Lindi më 1910, në Rahovicë të Shkodrës. Më 9 mars 1945, me vendim nr. 60, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 30 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 70, FL. 9-10
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.