Datëlindja: 1905. Vendbanimi: Iballë, Pukë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 15 tetor 1945. Dënuar: 15 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar të arratisur dhe ka informuar tek ata

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.