Ukë  Çuni nga katundi Tetaj i Mërturit, u pushkatua më datën 29/9/1946 me akuzën që kishte strehuar të arratisurit me muaj rrjesht, sepse në shtëpinë e tij ishin shëruar të plagosurit ilegalë Zef Mark Tungji etj. dhe kishte ushqyer Nik Sokolin dhe të gjithë shokët e tij.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.