Lindi më 1938, në Vithkuq, Korçë. Më 22 dhjetor 1976, me vendimin nr. 103, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi “për tradhti ndaj atdheut në formën e spiunazhit”, me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejt elektorale për 4 vjet.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 336-337.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 336-337
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.