Lindi më 1908, në Skore të Gjirokastrës. Më 7 gusht 1957, me vendim nr. 35, Gjykata Ushtarake e Gjirokatrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 5 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. Me dekret, dënimi iu zbrit në 3 vjet e 3 muaj burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 23-24
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.