Lindi më 1931, në Sarandë. Me vendimin nr. 26, datë 26 qershor 1957, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se “ka bërë veprime përgatitore për t’u arratisur” dhe për “moskallëzim krimi kundër shtetit”, dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101/1, fl. 40-41.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101/1, fl. 40-41
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.