U internua dy vjet në Krujë nga Piqerasi, sepse kishte bashkëshortin në Amerikë. Kur bashkëfshatari i tyre, Grigor Prifti u arratis në Amerikë, Vasiliqia nuk mundi të shkojë me të dhe familjen e tij, por për të qenë të sigurt, zyrtarët komunistë e internuan larg Piqerasit.

Source: https://en.kujto.al/arsen-prifti-historia-e-burgosjes-dhe-persekutimit-te-nje-fisi-si-u-shkri-organizata-ne-piqeras/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.