I burgosur politik. Ka vuajtur dënimin dhe punën e detyruar në kampin e Qafë-Barit. Emri i tij gjendet në shënimet operative të burgut të Qafë-Barit si i burgosur me plane për arratisje.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.