Datëlindja: 1906. Vendbanimi: Gjat, Gjirokastër. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 11 janar 1945. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka qenë ballist dhe ka luftuar kundër Lëvizjes NÇl

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.