Lindi më 17 tetor të vitit 1880, në Bolenë të Vlorës. Më 8 maj 1993, Drejtoria e Administratës pranë Ministrisë së Rendit Publik, me vendim të komisionit të ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të vërtetojë faktin e vdekjes së tij në hetuesi.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 130-132; Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 463-464.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 130-132; Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 463-464
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.