Inxhiniere kimie. Lindur në Tiranë më 1950. Bija e madhe e Skënder Dakos. U dëbua në Tepelenë më 1960-1970, si bijë e prindërve Aleksandër dhe Sevasti, e akuzuar si agjente amerikane. Jeton familjarisht në SHBA.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.