Lindi më 1908, në Rehovë. Më 24 qershor 1992, me vendim nr. 2/15, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të pushkatimit pa gjyq, "për motive politike", në korrik 1944.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 392-393
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.