Lindi më 1956, në Vlorë. Më 12 shtator 1979, me vendim nr. 253, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propdagandës" dhe e dënoi me 18 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet. Kryen dënimin në kampin e Qafë-Barit. Merr pjesë në revoltën e Qafë-Barit dhe ridënohet me 25 vjet burg për këtë arsye.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 235
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.