Xhafer Elez Kalbaj u arrestua me 12.03.1986. Dënuar me 10 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.
Source: Nga familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Xhaferr Kalbaj: Terrori në Qafë Bari, si na rrihte pa mëshirë Edmond Caja

Filloi rrahja e pamëshirëshme ndaj nesh. Më shumë rrahën Fredin sepse komandanti Edmond Caja i Lexo më shumë