Lindi më 4 maj të vitit 1909, në fshatin Zgosht të Librazhdit. Më 17 nëntor 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "krime lufte" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 666
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.