Lindi më 1930, në Shkodër. Më 2 dhjetor 1947, me vendimin nr. 265, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “krimin si armik i popullit, pjesëmarrës në një organizatë tradhtare, agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor dhe sabotator në sektorin ushtarak” dhe e dënoi me vdekje, me humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet dhe heqjen e gradës.

 

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 97-98.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 27, fl. 97-98.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.