Lindi në Shkodër, më 3 mars 1926. Me vendimin nr. 52, datë 9 mars 1951, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe “tentativë arratisjeje” dhe e dënoi me 20 vjet burg, si dhe me heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 18-59.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 18-59
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.