Lindi në Nivicë, Tepelenë. Është internuar për motive politike. Më 22 maj 1993, me vendim nr. 23, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Fieri në Kamëz, Krujë prej 7 korrik 1947 deri më 5 qershor 1950 dhe prej 31 qershor 1966 deri më 30 shtator 1991.

 

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 211.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.