Lindi Sllovë të Dibrës më 1910, nga nje familje shume nacionaliste atdhetare .Mbasi kreu filloren dhe Internatin ne Kastriot të Peshkopisë,erdhi ne Tirane ne Shkollën Teknike të Fulzit. Fillon te punoje ne administraten publike Shqiptare. Se bashku me te gjithe anetaret e familjes Ndreu , si familje nacionaliste ,marrin malet me idene e lirise. Arrestohet në vitin 1946 me akuzen e pjesëmarrës në organizatën “Bashkimi demokrat”. Denohet 20 vjet burg. Lirohet nga burgu më 1961 mandej internohet familjarisht ku edhe ndërron jete ne kampin e internimit në Lubonje të Vlores në korrik 1988.

Përgatitur nga Beniamin Bakalli 

Source: Përgatitur nga Beniamin Bakalli 
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.