Lindi më 1913. Më 6 shkurt 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarëve pa gjyq, vendosi të japë vërtetimin e faktit të vdekjes "për motive politike" në tetor të vitit 1947.

Source: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 51-52
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.