Lindi në Lezhë, në vitin 1896. Me vendim nr. 18, datë 29 janar 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se në "bashkëpunim me Jup Kazazin, HasanIsufin dhe Ded Shabanin organizoi një kryengritje kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme. U ekzekutua më 28 shkurt 1945.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 369
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.