Lindi më 1919 në fshati Luftinjë. U arrestua më 5 tetor 1948. Me vendim të Gjykatës Ushtarake të Gjirokastrës më datë 04.06.1949 u dënua me 15 vjet burg dhe punë të detyruar. U akuzua si pjesëmarrës në “Kryengritjen e Zhapokikës”.

 

Source: Arkivi i Ministrisë së Brendshme
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.