Lindi më 1950, në Kapshticë. Më 14 janar 1975, me vendim nr. 6, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 22 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 40, FL. 91-92
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.