Lindi më 1929, në Podgoricë. Arrestuar më 21 tetor 1952. Më 18 prill 1953, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me 17 vjet burg dhe heqjen e së drejtës për 5 vjet. Liruar më 24 shtator 1964.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 7. Fl. 380-381
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.