Lindi në Shkodër, më 14 korrik 1921. Me vendim nr. 480, datë 10 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër Pushtetit Popullor" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lire, konfiskimin e pasurisë së tundshme dhe të patundshme, si dhe humbjen e të drejtave civile e qytetare për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 318
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.