Lindi në Vlorë, më 13 janar 1935. Me vendimin nr. 48, datë 25 maj 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “tentativë arratisjeje jashtë shtetit” dhe e dënoi me 13 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet kohë. U arrestua më 24 shkurt 1960.

Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 70-71.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 70-71.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.