Lindi më 1895, në Gramsh. Me vendim nr.3, 13 janar 1947, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi për "bashkëpunim me Ballin Kombëtar" me vdekje, humbjen e të drejtave qytetare dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme. Më 18 janar 1947, dënimi iu kthye në 30 vjet burg dhe punë të detyruar.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 132
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.