Me vendim nr. 212, datë 30 mars 1948, të Gjykatës Ushtarake të Tiranës, u dënua "me vdekje si dhe konfiskimin e pasurisë të luajtshme dhe të pa luajtëshme". Një muaj më vonë, me vendim nr. 180, datë 21 prill 1948, Këshilli i Gjykatës së Lartë Ushtarake, duke e modifikuar këtë vendim, ia zbriti dënimin "nga vdekje në privim lirije për jetë" dhe "konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtëshme".

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 204
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.