Lindi në vitin 1893, në Kllogjer të Sarandës. Më 30 janar 1963, me vendimin nr. 2, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë duke u vënë në shërbim të zbulimit të huaj” dhe e dënoi me 16 vjet e 8 muaj burg, punë të detyruar, humbjen e të drejtave politike për 4 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Fondi 1, viti 2014, dosja 16, fl. 203-204.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 16, fl. 203-204
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.