Lindi më 1893, në Kokël, Gramsh. Me vendim nr. 181, më 5 shtator 1950, dënua "si pjesëmarrjes në grup e bashkëveprim me të arratisurit", dhe "strehim e furnizim të diversantëve", me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet. Vdiq në burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 258
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.