Lindi më 1925, në Progonat. Është dëbuar për motive politike. Më 22 maj 1993, me vendim nr. 23, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së dëbimit nga Fieri në Krujë dhe Kamëz, prej 31 korrik 1966 deri më 30 shtator 1991; 5 vjet kanë qenë internim.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 211.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.