Lindi më 1919, në Hondisht, Pogradec. Më 6 dhjetor 1962, me vendim nr. 207, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “bashkëpunim me diversantët”, me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 2 vjet. Gjykata e Lartë e zbriti dënimin në 6 vjet.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 445-446
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.