Lindi më 1969, në Kavajë. Më 13 shtator 1990, me vendim nr. 43, Gjykata Durrës e dënoi për “fyerje të organeve të larta të shtetit dhe Partisë në bashkëpunim”, me 1 vit e 3 muaj burg.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 78-79
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.