Lindi më 1964, në Durrës. Më 19 tetor 1982, Gjykata e Durrësit e dënoi për "tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes", e mbetur në tentativë, me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 122
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.