Lindi më 18 tetor të vitit 1923, në Obot të Shkodrës. Më 19 mars 1964, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e dënoi për «agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit popullor» me 7 vjet heqje lirie. Me vendim të Gjykatës së Lartë, më 8 shtator 1967 iu fal dënimi i mbetur.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 30.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.