Lindi më 1 gusht 1915 në fshatin Dragjat, Shkodër. Më 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e shpalli fajtor se “ka propoganduar në popull për ardhjen e fashizmit”, e dënoi me vdekje dhe konfiskim të pasurisë.

 

Source: Fondi 1, Viti 2013, dosje 5, faqe 797
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.