Lindi më 1926, në Kuzhnen, Mirditë. Më 1948, u burgos, pas 4 muajsh u arratis nga burgu dhe doli në mal. Më 8 korrik 1993, me vendim nr. 477, Gjykata e Mirditës vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq nga forcat e ndjekjes më 20 korrik 1949.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 429-430
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.