Lindi më 1901, në Shkodër. Më 6 tetor 1945, me vendim nr. 405, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e dënoi si "armik i popullit dhe sabotator i pushtetit", me 6 vjet burg të rëndë dhe humbjen e të drejtave baras me kohën e ndëshkimit.

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, FL. 1047
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.