Zef Haxhija, i biri Koles dhe i Gjystes, lindur ne Shkoder me 1890,  ka mbaruar shkollen teknike tregtare, mandej ka vazhdue Gjimnazin Ushtarak Turqisht, ish deputet, arrestuar me daten 20/XI/1947. Denuar nga Gjykata Ushtarake e Shkodres me 8 janar 1948 me 5 vjet heqje lirie.
Source: AMB, Dosja hetimore gjyqesore e Frano Gjinit
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.