Lindi në vitin 1918, në Laç. Më 22 gusht 1948, me vendimin nr. 29, Gjykata e Pukës e deklaroi fajtor për “strehim të bandave të armatosura” dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe punë të detyruar. U arrestua sërish më 1952, dhe më 31 dhjetor të po atij viti, me vendimin nr. 322, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “përkrahje të kriminelëve të arratisur” dhe e dënoi me 18 vjet burg, humbjen e të drejt elektorale për 4 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 264-265.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 15, fl. 264-265
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.