Lindi më 1950, në Shkodër. Më 29 dhjetor 1986, me vendim nr. 296, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formë arratisje" dhe e dënoi me 13 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67/1, FL. 63-64
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.