Lindi më 1891, në Nikël të Krujës. Më 30 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit vuajtjes së dënimit për motive politike nga 30 shkurti i vitit 1945 deri më 30 korrik 1946.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.