Lindi më 1934, në Berdicë të Shkodrës. Më 21 prill 1958, me vendim nr. 164, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "vepra përgatitore për t’u arratisur jashtë shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 127
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.