Datëlindja: 1912. Vendbanimi: Koçinar, Mirditë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 20 maj 1949. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe furnizuar kriminelë të arratisur

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.