Lindi në Pukë, në vitin 1931. Me vendimin nr. 36, datë 1 dhjetor 1965, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në fazën e përgatitjes” dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 184-858.

 

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 184-858
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Dokumenti 1943: Vrasja e Zef Ndojës, ja si i vriste pa gjyq PKSH  ata që i shpallte tradhëtar

Dokumenti që dëshmon karakterin terrorist të Partisë Komuniste gjatë viteve të Luftës Ky dokument vërteton  Lexo më shumë