Lindi në Shkodër, në vitin 1920. Me vendimin nr. 177, datë 29 shtator 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për “strehim e furnizim diversantësh” dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë. Me dekret të Presidiumit të Kuvendit Popullor nr. 2287, datë 30 qershor 1956, dënimi iu zbrit në 7 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 169-570.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 169-570
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.