Lindi më 1905, në Shkodër. Më 27 nëntor 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e vrasjes së tij pa gjyq, më 14 mars të vitit 1949.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 352
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.