Lindi më 1912, në fshatin Bilisht të Korçës. Më 27 dhjetor 1947, me vendimin nr. 244, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si “armik të popullit” me 20 vjet privim lirie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile-politike. Me dekretin nr. 819, datë 27 prill 1949, dënimi iu zbrit në 12 vjet privim lirie.

 

Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 34-35.

 

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 14, fl. 34-35
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.